Erik ten Hag / EPA-EFE-FOTO: EPA/TOLGA AKMEN
04/10/2024 u 11:03 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ten Hag se ne osvrće na kritike: Crta se podvlači na kraju sezone

Holandski stručnjak uvjeren da engleski velikan sa njim na kormilu ima budućnost

Engleski mediji ga nakon svake utakmice kritikuju, najavljuju otkaz i pišu da su dani Erika ten Haga na klupi Mančester junajteda odbrojani, ali holandski stručnjak se na to ne osvrće.

Zapravo, uvjeren je da engleski velikan sa njim na kormilu ima budućnost, iako je Junajted srećno došao do boda u Lisabonu protiv Porta u derbiju drugog kola Lige Evrope golom Harija Megvajera u 91. minutu. 

- Ne mislim da smo odigrali lošu utakmicu. Smatram da je samo njen središnji dio bio nešto slabiji, ali početak i kraj su bili vrlo dobri. Poveli smo, na kraju uspjeli da izjednačimo i to je vrlo dobro za moral ekipe. Igrači rade na terenu ono što treba, bore se i zadovoljan sam kako sve to izgleda - rekao je Ten Hag.

Mančester junajted veće četiri meča ne zna za pobjedu, posljednju je ostvario 17. septembra kada je u Liga Kupu ubjedljivo savladao Barnli 7:0, a od tada je još remizirao sa Kristal Palasom bez golova, protiv Tventea u Ligi Evrope je odigrao 1:1, te ubjedljivo poražen od Totenhema 0:3.

- Crta se podvlači na kraju sezone i tada možete da nam sudite. Mi nastavljamo da se borimo, uvjereni smo da je ono što radimo dobro i atmosfera u ekipi je dobra. Potrebno je samo malo da popravimo defanzivu i biće to kako treba - rekao je Ten Hag.

Već u nedejelju Mančester junajted čeka novi derbi u Premijer ligi i okršaj protiv Aston Vile u Birmingemu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. oktobar 2024 11:03