Ter Štegen na nosilima morao da napusti teren / -FOTO: EPA
23/09/2024 u 09:35 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ter Štegena čeka duga pauza, Barsa u potrazi za golmanom

Kejlor Navas bi mogao da bude zamjena za Njemca

Barselona je bila sjajna na "Madrigalu", upisala šestu pobjedu u La Ligi protiv Viljareala, ali je na duže vrijeme ostala bez kapitena i jednog od najboljih svjetskih golama Marka Andrea Ter-Štegena, koji je doživio tešku povredu koljena i očekuje ga pauza od sigurno osam mjeseci.

Njemcu je stradalo koljeno koje je operisao u dva navrata. Nisu u pitanju prednji ukršteni ligamenti, ali jeste pateralna tetiva, zbog koje mora na novu operaciju i još dužu pauzu.

Veliki je to problem za Barselonu, ali pravila La Lige dozvoljavaju da u ovom slučaju klubovi i van prelaznog roka dovedu zamjenu.

Katalonci će jasno je morati da dovedu novog čuvara mreže, a izbor bi mogao da bude Kejlor Navas, kojem je ljetos istekao ugovor sa Pari Sen Žermenom, ali koji nije želio karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji. Riječ je o iskusnom golmanu koji je bio i član Real Madrida.

Takođe, španski mediji navode da bi Robert Levandovski mogao da nagovori zemljaka Vojčeha Ščensnog i vrati ga iz penzije u koju je nedavno otišao.

Uglavnom, dok uprava ne pronađe rjšenje mrežu lidera La Lige čuvaće Injaki Penja. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. septembar 2024 09:35