Ćalasan i Savićević / -FOTO: FSCG
18/04/2024 u 13:32 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trebjesa uz FSCG i u narednoj godini

Sponzorski ugovor na period od godinu dana potpisali su predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i izvršna direktorica „Trebjese“ Sanja Ćalasan

Fudbalski savez Crne Gore produžio je sponzorski ugovor sa Pivarom „Trebjesa“, čime je nastavljena dugogodišnja saradnja FSCG i jedne od najvećih crnogorskih kompanija.

Predsjednik Savićević istakao je da saradnja pivare „Trebjesa“ i Fudbalskog saveza predstavlja izuzetan primjer društveno odgovornog ponašanja velikih kompanija.

- Raduje me što smo danas produžili saradnju sa pivarom „Trebjesa“, partnerom koji je uz Fudbalski savez Crne Gore više od deset godina. Pivara „Trebjesa“ i Nikšićko pivo predstavljaju izuzetan primjer odgovornog odnosa velikih kompanija prema fudbalu i sportu generalno. Njihov napor da kroz saradnju sa Fudbalskim savezom daju doprinos unaprijeđenju fudbalskog ambijenta za svaku je pohvalu i uvjeren sam da će i narednih godina nastaviti sa ulaganjem u crnogorski sport. Siguran sam da ćemo imati prilike da se, svi zajedno, radujemo uspjesima našeg nacionalnog tima - rekao je predsjednik Savićević.

Direktorica pivare, Sanja Ćalasan,  izrazila je zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Fudbalskim savezom, uz uvjerenje da će „hrabri sokoli“ u narednom periodu prirediti mnogo povoda za slavlje.

- Tradicionalna povezanost fudbala sa pivom ogleda se i u saradnji Nikšićkog sa Fudbalskim savezom Crne Gore koja traje već deceniju i po. Zadovoljstvo nam je da budemo podrška crnogorskom sportu, posebno fudbalu i da zajedničkim snagama, kao jedan tim, izađemo na teren.  Najveće sportske, ali i tržišne utakmice dobijaju se srcem.  Uvjereni smo da naša reprezentacija ima kvalitet, srce i snagu za još mnogo uspjeha i mi im kroz dugogodišnje partnerstvo pružamo povjerenje i podršku. Ponosni smo što nas je Savez prepoznao kao snažnog partnera i sigurni da će biti mnogo povoda da „hrabri sokoli“ slave uz svoje omiljeno Nikšićko - izjavila je Sanja Ćalasan, izvršna direktorka Pivare“ Trebjesa“

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:11