Almeida, Sekulić i Mujan / -FOTO: FK BUDUćNOST
06/06/2024 u 18:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tri odlaska iz Budućnosti – slobodni Sekulić, Almeida i Mujan

Pobjedom u finalu Kupa protiv Jezera (2:1), Budućnost je peti put u istoriji osvojila pehar u ovom takmičenju i na taj način spasila sezonu

Pripreme za novu takmičarsku sezonu, plavi će početi već 10. juna na Starom aerodromu, a u međuvremenu radi se na formiranju tima. A krenulo je odlascima – na zvaničnom sajtu Budućnosti danas je saopšteno da su trojica igrača razdužila opremu i slobodni su u izboru nove sredine.

-Balša Sekulić, Tonći Mujan i Stefano Almeida nisu više članovi „plavih“, pošto im je po okončanju sezone istekao ugovor koji su imali sa najvećim klubom u Crnoj Gori. Sekulić je u sezoni za nama odigrao 34 utakmice i postigao je osam golova, Mujan je upisao 26 nastupa potpisavši šest pogodaka, dok je Almeida pored svog imena upisao identičan broj mečeva, ali uz gol više – sedam pogodaka – saopšteno je iz Fudbalskog kluba Budućnost.

S druge strane, zvanično novalija nema, ali su Podgoričani postigli dogovor sa desnim bekom Sutjeske Meridianbet Draganom Grivićem. Zvanična promocija očekuje se narednih dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. septembar 2024 20:07