/ - фото: ОПШТИНА ЦЕТИЊЕ
15/12/2021 u 12:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

У току завршни радови на помоћном фудбалском терену

Помоћни фудбалски терен биће и важна логистичка подршка за нови градски стадион

Постављањем вјештачке траве на помоћном фудбалском терену почели су завршни радови на овом важном спортском пројекту, у оквиру којег су изграђене и свлачионице за фудбалске клубове са Цетиња.

- Споразум о сарадњи, вриједан 550 хиљада еура, којим је предвиђена реализација овог пројекта, потписали су почетком августа 2020. године градоначелник Александар Кашћелан и предсједник Фудбалског савеза Црне Горе Дејан Савићевић. Изградња свлачионица и адаптација помоћног фудбалског терена започела је у мају ове године, а радове изводи беранска компанија „МД-МОМО“- саопштено је из Општине Цетиње.

Осим унапређења услова за тренирање, помоћни терен омогућиће и одржавање утакмица већега ранга на Цетињу, јер је адаптиран у складу са са прописима УЕФА.

Помоћни фудбалски терен биће и важна логистичка подршка за нови градски стадион, чији завршетак се очекује у току наредне године.

- Циљ градске управе јесте да обезбиједи адекватне услове за одигравање утакмица јуниорских и кадетских тимова, те да се на терен изведе што више дјеце и да се кроз фудбал и друге спортске активности, уз адекватан надзор и вођство стручњака, препознају нови таленти који ће бити будућност црногорског фудбала- наводе у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 10:18