Мојковчани прославили побједу у дербију / - М.Н.
21/10/2021 u 18:43 h
М.Н.М.Н.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Удружење клубова „Сјевер”: Мојковчани у дербију надиграли Рожајце

У свлачионици је приређено славље, којем су присуствовали и предсједник Општине Ранко Мишнић и предсједник клуба Славенко Блажевић

Одиграно је 7. Коло удружења клубова „Сјевер” одигране су три утакмице. У дербију кола, Мојковчани су савладали Рожајце.

Брсково-Ибар 5:2 (3:1)

Стадион у Мојковцу. Гледалаца: 100. Судија: Манојло Секулић (Подгорица). Стријелци: Ђукић у 13 и 45, Зиндовић у 29 и 68, Зејак у 83 за Брсково, а Куч у 23 из једанаестерца и М.Мурић у 84. минуту за Ибар.

БРСКОВО:Божовић, Видаковић, Шћепановић, Крушчић, Марковић, Вукадиновић, Зиндовић, Ђукић, Перуничић, Булатовић, Фуштић. Играли су још: Ћорић, Раковић, Ј. Булатовић, Марјановић, Л. Ђукић, Б. Зејак, Стошић, Влаовић.

ИБАР: Ракоњац, Пепић, Хоџић, А. Мурић, Куч, Асановић, С. Ћулафић, Милановић, Пешић, Николић. Играли су још: М. Мурић, Л. Ћулафић, Ђековић,Брајић, Мујевић, Марсенић, Хасовић.

У дербију кола млађани Мојковчани надиграли су фаворизоване Рожајце. У свлачионици је приређено славље, којем су присуствовали и предсједник Општине Ранко Мишнић и предсједник клуба Славенко Блажевић.

Комови-Гусиње 2:1 (0:0)

Стадион „Прљаније” у Андријевици. Гледалаца: 50. Судија: Дарко Богавац (Беране). Стријелци: Дробњак у 54 и Чукић у 65 за Комове, а Чекић из једанаестерца у 90. минуту за Гусиње.

КОМОВИ: Д. Лабовић, Делетић, Мусић, Б. Лабовић, Пуповић, Губеринић, Радовић, Аџић, Дробњак, Стојковић. Играли су још: Чукић, Вучевић, Кастратовић, Ћеранић, Бабовић, Мартиновић.

ГУСИЊЕ: Дервишевић, Хот, Мркулић, Кукај, Пировић, Хусеиновић, Чекић, Ђонбаљај, Муламекић, Фератовић, Кољеновић. Играли су још: Сеферагић, Селимај, М. Чекић, А. Кољеновић, Бектешевић.

Андријевчани су дошли до три бода захваљујући бољој игри у другом полувремену.

ОФК Борац-Петњица 7:2 (3:0)

Стадион у Мојковцу. Гледалаца: 20. Судија: Дарко Богавац (Беране). Стријелци: Недовић у 20, Маџгаљ у 24, Рондовић 38, Кљајевић у 51 и 80, Лукач у 60, Шемовић у 90+4 за ОФК Бораца, а Кораћ у 53 и Е. Адровић у 77. минуту за Петњицу.

ОФК БОРАЦ:Каналић, Љуца, Кораћ, Шемовић, Рондовић, Кљајевић, Маџгаљ, Баховић, Недовић, Бабовић, Клапија. Играли су још: Лукач и Дуловић.

ПЕТЊИЦА: Девић, Муратовић, Е. Адровић, Шаботић, Кораћ, Ђуришић, Бојичић, А. Аговић, Скендеревић, М. Аговић. Играо је још: Ме. Аговић.

Лако су Бјелопољци изашли на крај са гостима из Петњице.

ЗАОСТАЛА УТАКМИЦА 5. КОЛА

Гусиње-Ибар 0:4 (0:1)

Стадион у Мурини. Гледалаца: 20. Судија: Дарко Богавац (Беране). Стријелци: Милановић у 35 из једанаестерца, Николић у 47 и 80 и С. Ћулафић у 70. минуту за Ибар.

ГУСИЊЕ: Дервишевић, Мркулић, Никочевић, Кукај, Пировић, Хусеиновић, Сеферагић, Чекић, Ђонбаљај, Фератовић, Е. Кољеновић. Играли су још: М. Чекић, А. Кољеновић, Муламекић, Бајровић, Бектешевић.

ИБАР: Ракоњац, Пепић, Хасовић, Мурић, Куч, Асановић, Л. Ћулафић, Милановић, Пешић, Николић, Брајић. Играли су још: Хоџић, Клица, М.Мурић, С. Ћулафић, Ђековић.

У заосталој утакмици 5. кола Рожајци су остварили побједу и тако се искупили за пораз неколико дана раније у Мојковцу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:27