/ -FOTO: FSCG
28/06/2024 u 15:21 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Upisana peta generacija polaznika za UEFA Pro licencu

Stručno vijeće Centra za edukaciju trenera FSCG, na sjednici održanoj danas, izvršilo je odabir kandidata za upis u Petu generaciju polaznika programa edukacije za sticanje UEFA „Pro“ licence

Prilikom odabira kandidata, vijeće je dalo prednost trenerima sa dobijenom visokom ocjenom na polaganju za UEFA A licencu, trenerima sa UEFA A licencom koji su najmanje dvije godine radili u seniorskom fudbalu, kao i onima sa internacionalnom i reprezentativnom karijerom.

-Od 57 pristiglih prijava sa validnom dokumentacijom, na školovanje pete generacije upisano je 20 kandidata, od kojih je 15 trenera iz Crne Gore i pet trenera sa državljanstvom druge države. Prvi od osam planiranih seminara na edukaciji za UEFA „Pro“ licencu održaće se od 24. do 29. jula 2024. godine, u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru – saopšteno je iz Centra za edukaciju FSCG.

Na školovanje za UEFA Pro licencu upisani su: Mirko Vučinić, Mladen Kašćelan, Mirko Raičević, Nedeljko Vlahović, Vladimir Vujović, Marko Šćepanović, Miloš Nikezić, Radoslav Bulić, Milivoje Novović, Dejan Jelenić, Ivan Tatar, Minja Ljumović, Zoran Đurašković, Zdravko Dragićević, Dženan Radončić, Nenad Đorđević, Branimir Petrović, Nenad Stanković, Fahredin Duraku i Srđan Stojčevski.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. jun 2024 15:22