/ Фото: Архива
31/05/2021 u 14:19 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Дејан Савићевић поцијепао фотографију са Бранком Брновићем

Дејан Савићевић је током интервјуа за telegraf.rs показујући фотографије из своје каријере, једноставно одустао да покаже једног фудбалера Партизана и поцијепао слику на пола, показујући само себе

Љубитељи фудбала на Балкану су већ навикли на необичне ситуације у којима се нађе легенда Дејан Савићевић током давања интервјуа.

Нема љубитеља фудбала у региону који није погледао бар једном чувени интервју Дејана Савићевића из Загреба 1999. године, када је опсовао једног хрватског навијача, који му је увредљиво добацио током разговора пред камерама.

Најновији гаф је направио током интервјуа за telegraf.rs када је, показујући фотографије из своје каријере, једноставно одустао да покаже фотографију на којој је са Бранком Брновићем и поцијепао фотографију на пола, показујући само себе.

Брновић је тада играо за Партизан.

- Овог нећемо показивати. Ово је са једне утакмице- казао је Савићевић.

Савићевић и Брновић били су сарадници дуги низ година на терену, од Будућности до репрезентације Југославије, преко руководећих структура у Фудбалском савезу. Брновић је дуго година био селектор фудбалске репрезентације Црне Горе.

Погледајте видео...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:42