Кристијан Ериксен / - Фото: Принтскрин
05/01/2022 u 16:50 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Ериксенова исповијест: Био сам мртав пет минута, слали су ми цвијеће

Дански фудбалер Кристиjан Ериксен рекао jе да жели да се врати на терен и да му jе циљ да заигра на Свjетском првенству у Катару

Оваj 29-годишњи фудбалер ниjе играо откако jе 12. jуна доживео срчани удар на терену током утакмице против Финске на Европском првенству.

- Невjероватно jе колико ми jе лjуди писало и слало цвиjеће. То jе утицало на многе па су морали то да покажу мени и моjоj породици. То ме чини срећним. У болници су ми рекли да jе цвијеће само стизало. Чудно jе jер нисам очекивао да ће људи слати цвиjеће jер сам био мртав пет минута. То ми jе много помогло. Људи ми и даље пишу. Онима коjе сам срео сам се захвалио лично - рекао jе Ериксен.

Одлучан jе у намjери да се врати на терен.

- Желим да играм фудбал, нема разлога зашто бих престао. Моj циљ jе да играм на Свjетском првенству у Катару. То jе био моj начин размишљања све вриjеме. Желим да опет будем дио националног тима и играм на Паркену и да покажем да се то догодило само jедном и да се више неће поновити. Желим да докажем да могу да наставим и даље да играм за репрезентациjу. Али то jе на тренеру да проциjени моj ниво. Моjе срце неће бити препрека - рекао jе Ериксен у интервjуу за данску телевизиjу ДР1.

Ериксен, коjи jе прошле сезоне освоjио титулу у Сериjи А, наставио jе да тренира последнjих недjеља, али jе без клуба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 19:22