Флорентино Перез / - Фото: Реал Мадрид
16/06/2022 u 15:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Перез: Мбапе био под притиском предсједника Француске и градоначелника Париза, тражио услове као нико у историји

Предсједник Реал Мадрида Флорентино Перез открио је шта се дешавало током преговора са Килијаном Мбапеом око преласка у тај клуб

Француз је одлучио да остане у ПСЖ-у, иако је, како каже Перез, његова велика жеља био Реал.

- Мбапеов сан jе био да игра за Реал и то ми jе више пута рекао. Очаjнички jе хтио доћи код нас jош у аугусту прошле године. Након тога ми jе стално понављао како жели да игра само за Реал. И онда, 15 дана касниjе, све се одjедном промиjенило. Мислим да jе то због незамисливог политичког притиска под коjим jе био.

Предсjедник Француске и градоначелник Париза почели су га опсjедати и говорити му да не смиjе отићи из Париза и Француске. Jа не могу да замислим да шпански краљ тако нешто ради нпр. с играчем Бетиса. Осим политичког пресинга, своjе jе учинио и финансиjски, коjи jе дошао из Катара - обjаснио jе Перез.

Први човјек Реал открио је и захтјеве које је имао Мбапе.

- Рекао jе да неће учествовати у активностима за спонзоре Реала коjи нису и његови приватни спонзори. То ме је шокирало, jер никада нико у историји овог клуба то ниjе тражио и нити би то добио.

Фудбал jе колективни спорт и нико не може бити испред осталих нити ће у Реалу то бити. Свака част Мбапеу, али он jе ваљда умислио да jе пjевачка или глумачка звиjезда, а сви око њега у овом клубу пратећи бенд или статисти. Међутим, ово jе Реал Мадрид. Нисам могао да вjерујем када сам видио што тражи од нас и рекао сам себи: Ово ниjе онаj моj Мбапе - казао је Перез.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 05:33