Роналдова вила / - Скриншат
10/09/2021 u 17:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте у каквом раскошу живи Кристијано Роналдо у Манчестеру

За љубитеља аутомобила попут Португалца, једини недостатак могла би бити гаража која има само два мјеста и то је нешто што је тешко разумјети, узимајући у обзир димензије куће

Повратак Кристијана Роналда у Манчстер изазвао је праву хистерију у граду и Португалац је свакодневно главна тема у енглеским медијима. У жељи да сачува своју приватност колико је то могуће, Португалац је одабрао дом далеко од центра града, али ипак у његовој вили не недостају луксузни детаљи.

Луксузни вила која је дочекала Роналдову породицу налази се усред природе. Има седам соба (свака са својом гардеробом и купатилом), потпуно опремљену теретану у којој се могу изводити све врсте вјежби, а ту су базен, ђакузи, биоскоп и неколико тераса.

За љубитеља аутомобила попут Португалца, једини недостатак могла би бити гаража која има само два мјеста и то је нешто што је тешко разумјети, узимајући у обзир димензије куће, али проблем паркирања је лако ријешив захваљујући огромном врту.

У вили ће Роналдо и његова породица бити заштићени ексклузивним безбједносним системом, а фудбалер Манчестера је осим тога ангажовао шест људи задужених да се брину за њихову сигурност.

Роналдо је с Манчестер Јунајтедом потписао уговор до 2023. године с опцијом продужења на још једну, а Црвени ђаволи су Јувентусу за његов прелазак платили 15 милиона еура, уз осам милиона еура кроз бонусе.

Португалац је каријеру почео у Спортингу, а од 2003. до 2009. године је био играч Манчестера. Након тога је прешао у Реал Мадрид, а од 2018. године је био члан Јувентуса.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:53