Sincommerce sslavio u derbiju grupe A / -FOTO: MERIDIANBET BIZNIS LIGA
26/03/2024 u 10:39 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Završena grupna faza Meridianbet Biznis lige u minifudbalu

Nakon ligaškog dijela dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe: Sinvommerce, Vojska CG, Montecargo i RTCG su se direktno plasirale u četvrtfinale, dok će se ekipe od trećeg do šestog mjesta iz grupa boriti za još četiri mjesta koja kroz plej-in vode u dalje razigravanje za titulu

Završen je ligaški dio Meridianbet Biznis lige Crne Gore u minifudbalu. Utakmicama devetog kola u balonima "Vuk" i "Arena" spuštena je zavjesa na takmičenje po grupama i sada slijedi doigravanje za titulu.

U derbiju grupe A Sincommerce je savladao DMD Deltu rezultatom 2:1 pa je tako obezbijedio prvu poziciju i direktan plasman u četvrtfinale, dok se DMD Delta morala zadovoljiti trećim mjestom u grupi, pa će igrati osminu finala. U ostalim mečevima grupe A Cedis je bio ubjedljiv 9:0 protiv Građevinskog fakulteta dok je Neregelia iznenađujuće porazila Maxteo DRS 11:8, u meču koji nije mogao uticati na dalji plasman dvije ekipe. Službenim rezultatom 3:0 je Alter Modus došao do prve pobjede, jer se ekipa Meridianbet nije u zakazano vrijeme pojavila na terenu.

Konačna tabela grupe A: 1. Sincommerce 21 bod, 2. Vojska CG 19, 3. DMD Delta 18, 4. Cedis 15, 5. Maxteo DRS 9, 6. UCG Građevinski fakultet 9, 7. Meridianbet 6, 8. Neregelia 6, 9. Alter Modus 4 boda.

U grupi B, Vodovod i kanalizacija nije uspjela da se plasira u osminu finala, pošto je poražen od Erste banke rezultatom 4:1. Montecargo je savladao Sportske novinare Crne Gore rezultatom 6:3 i potvrdio prvo mjesto u grupi, a identičnim rezultatom je M-tel slavio protiv ekipe Expo commerce, zahvaljujući čemu je uspio da se plasira u osminu finala. Pošta Crne Gore je slavila protiv NLB banke rezultatom 3:1. I u grupi B je jedan meč je završen službenim rezultatom - Čistoća PG se nije pojavila na terenu u zakazano vrijeme pa je RTCG došla do pobjede bez borbe.

Konačna tabela grupe B: 1. Montecargo 21 bod, 2. RTCG 19, 3. Erste banka 19, 4. Pošta CG 17, 5. M-tel 13, 6. NLB banka 12, 7. Vodovod i kanalizacija 11, 8. Čistoća PG 8, 9. Sportski novinari CG 6, 10. Expo commerce 3 boda.

Nakon ligaškog dijela dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe: Sinvommerce, Vojska CG, Montecargo i RTCG  su se direktno plasirale u četvrtfinale, dok će se ekipe od trećeg do šestog mjesta iz grupa boriti za još četiri mjesta koja kroz plej-in vode u dalje razigravanje za titulu.

Narednog vikenda će se u plej-inu sastati: DMD Delta - UCG Građevinski fakultet, Cedis - Maxteo DRS, Erste banka - NLB banka i Pošta CG - Mtel.

Grupa A

Sincommerce – DMD Delta 2:1 (2:1)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Bojić u 8, Miličković u 10. minutu za Sincommerce, Spasojević u 8. minutu za DMD Deltu.

SINCOMMERCE: Belojević, Bojić, N. Ivanović, S. Ivanović, Giljača, Miličković, Tomašević.

DMD DELTA: Raičević, Radulović, Tomović, Aćimić, Mijović, Spasojević, Kojić, Turanjanin.

Građevinski fakultet UCG – Cedis 0:9 (0:4)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Drobnjak u 3, 7. i 24, Vlahović u 6, 31. i 35, Jovanović u 19, Adžić u 22. i 28. minutu za Cedis.

UCG GRAĐEVINSKI FAKULTET: Bujiša, Baša, Ilić, Ćalić, Muhadinović, Furtula, Đurović, Ognjenović.

CEDIS: Drobnjak, Vlahović, Šćekić, Janković, Adžić, Jovanović, Osmajić, Ivanović.

Maxteo DRS – Neregelia 8:11 (6:3)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Janketić u 10, 15, 16, 18. i 20, Drobnjak u 18, 36. i 40. minutu za Maxteo DRS, Đukanović u 11, 28, 38, 39, 39. i 40, Knežević u 12. i 38, Božović u 19, Gazivoda u 23. i 25. minutu za Neregeliu.

MAXTEO DRS: Drobnjak, Tomić, Mešter, Janketić, Uković, Đoković.

NEREGELIA: Gazivoda, Đukanović, Knežević, Žugić, Božović, Radunović.

Grupa B

Vodovod i kanalizacija PG – Erste banka 1:4 (0:2)

image

Erste banka savladala Vodovod

-FOTO: MERIDIANBET BIZNIS LIGA

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Kneževć i Dražen Vuković. Strijelci: Janković u 27. minutu za Vodovod i kanalizaciju PG, Vuković u 1, Mirković u 13. i 26, Vujović u 39. minutu za Erste banku.

VODOVOD I KANALIZACIJA PG: Jelenić, Škatarić, Brnović, Papić, Maraš, Radičević, Raspopović, Janković, Dujović.

ERSTE BANKA: Milonjić, Ulićević, Mirković, Pejatović, Delagija, Vujović, Kljajević, Vuković.

Montecargo – Sportski novinari CG 6:3 (2:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Lukić u 11. i 34, Popović u 15, 28. i 31, Dabanović u 27. minutu za Montecargo, Vujović u 11, Krivokapić u 33, Mitrović u 39. minutu za Sportske novinare CG.

MONTECARGO: Popović, Rešetar, Dabanović, Lojpur, Lukić, Matanović, Došljak.

SPORTSKI NOVINARI CG: Koprivica, Šuković, Krivokapić, Vujović, Petrović, Mitrović, Topalović.

Mtel – Expo Commerce 6:3 (2:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Đoković u 13, 23. i 33, Radević u 16. i 25, Radusinović u 38. minutu za Mtel, Vukašinović u 13, Šćepanović u 23, Radulović u 37. minutu za Expo Commerce.

MTEL: Radusinović, Anđić, Vl. Radević, Ve. Radević, Raičević, Nikolić, Matković, Radulović, Pijuk, Đoković.

EXPO COMMERCE: Kuzman, Raković, Pejović, Živković, Radulović, Todorović, Vukašinović, Šćepanović.

NLB – Pošta CG 1:3 (0:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Tuzović u 23. minutu za NLB, Krsmanović u 15, Vuković u 22. i 28 minutu za Poštu CG.

NLB BANKA: Dragaš, Tuzović, Kažić, Savkovski, Abazović, Vuksanović, Vujošević, Milikić, Đurović, Pešić.

POŠTA CG: Krsmanović, Zogović, Laković, Vuletić, Vukčević, Marković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:10