Udruženje kluboca Centar / -FOTO: UDRUžENJE KLUBOCA CENTAR
17/10/2024 u 08:56 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Želimo da se više cijeni trud i rad većine klubova nego da se isti ponižava

Saopštenjem se oglasili klubovi koji se takmiče u Ligi Udruženja FSCG Centar

Klubovi Udruženja klubova Centar FSCG su primorani da nakon niza tekstova u domaćim, ali i u medijima okruženja na nesvakidašnja dešavanja i rezultate u našoj ligi reaguju ovim saopštenjem kako bi zaštitili svoje klubove i samo takmičenje.

- Želimo da se više cijeni trud i rad većine klubova nego da se isti ponižava zbog nažalost evidentnih propusta pojedinaca. Naime, u našoj ligi ove sezone nastupaju klubovi koji su bili osvajači prvenstva i kupa Crne Gore kao i klubovi koji ulazu znatna finansijska sredstva i imaju ambicije za plasman u viši rang. Liga je podijeljena u dvije grupe i u obje grupe se nalazi više klubova koji se bore za jedno od prva dva mjesta koja vode u plej of razigravanje za plasman u baraž i popunu 2.CFL sto našu ligu čini izuzetno zanimljivom i neizvjesnom - piše u saopštenju. 

Pozivamo fudbalsku javnost da ne sudi o našoj ligi na osnovu, nažalost opravdanog, pisanja o par klubova koji su  uzeli učešće u takmićenju već da dodju i prate derbi utakmice kojih ima svakog vikenda i na kojima može da se vidi zanimljiv fudbal sa mnogo lijepih poteza i golova što potvrdjuju izvještaji o broju gledalaca sa pojedinih terena. 

- Amaterski fudbal je u čitavoj Evropi dobio posebno mjesto jer se tu i dalje igra iz ljubavi prema igri, a tako je i kod nas i to ne može nista poremetiti. Odgovornost svih nas koji vodimo klubove se cijeni i činjenice se i dalje kroz učešće selekcija klubova i način i rezultate koji isti postižu. Cilj amaterizma je upravo u radu sa djecom i mladim ljudima kako bi sjutra svako u svom domenu rada postao i bio odgovoran član našeg društva. U to ime, pozdravljamo sportsku javnost i pozivamo da su uvijek dobrodošli na utakmicama našeg udruženja - kaže se na kraju saopštenja klubova koji se takmiče u regiji centar.

Saopštenjem se reagovali sledeći klubovi: Crvena stijena, Zabjelo, Čelik, Zeta, OFK Titograd, Karioke, Ilarion, Drezga, Stari aerodrom, Polet stars, Internacional, Fans junajted i Balkan Igls

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. oktobar 2024 15:43