Одлука у првом полувремену / - фото: ФСЦГ
02/06/2021 u 11:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Змајице” боље у првој провјери

Женска омладинска фудбалска репрезентациjа Црне Горе поражена jе од Босне и Херцеговине у првом од два приjатељска меча у Бару
Црна Гора – Босна и Херцеговина 1:2 (0:2)

Стадион: „Тополица”  у Бару. Судиjа: Никола Цвиjовић (Црна Гора). Стриjелци: Тошковић у 70. за Црну Гору, а Хуремовић у 8. и Омерагић у 40. минуту за Босну и Херцеговину.

ЦРНА ГОРА: Крстовић, Jањушевић, Вучинић, Сарић, Малесиjа, Марковић (од 69. Калуђеровић), Петковић, Симоновић, Петровић, Тошковић, Радмановић (од 46. Цимбаљевић).

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Радош, Харачић, Милинковић, Хасановић Царлборг, Jелчић, Панџић, Омерагић, Стоjановић (од 65. Ханџић), Хуремовић, Бухач, Ићановић (од 65. Дувњак).

Женска омладинска фудбалска репрезентациjа Црне Горе поражена jе од Босне и Херцеговине у првом од два приjатељска меча у Бару.

Гошће су биле боље и заслужено побиjедиле. Наше дjевоjке су се бориле, па смо у другом полувремену и награђени голом. Слиjеди опоравак и припрема за другу утакмицу. Даћемо простора и другим дjевоjкама коjе су позване на ово окупљање – рекао је селектор „црвених”, Мирко Марић.

Други контролни меч Црне Горе и Босне и Херцеговине на програму је у четвртак у 10 часова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 05:00