Грбић и Божовић / - Фото: ФК Будућност/Дејан Лопичић
09/08/2021 u 20:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Званично: Будућност се растала са Грбићем и Божовићем

Фудбалски клуб Будућност се споразумно растао са досадашњим капитеном и замjеником капитена - Петром Грбићем и Драшком Божовићем.

„Плави“ су заjедно са њима исписали историjске резултате, освоjили двиjе доминантне узастопне титуле, прву дуплу круну у историjи клуба, али jе дошло вриjеме за растанак.

Грбић се у клуб по трећи пут вратио приjе двиjе године...

- Послиjе наjвећих резултата у историjи клуба, титула, наjвеће бодовне разлике, поносан сам што сам био капитен, као и на сваки дан проведен у клубу и на дружењу са свим људима у клубу. Jедноставно, тешко jе jер нико ниjе очекивао да све овако да се заврши, али то jе фудбал. Идем уздигнуте главе, поносан на све што сам направио како са првим тимом играчки, тако и људски“.

Грбић ће наравно наставити да подржава Будућност, са коjом jе током претходне двиjе сезоне освоjио двиjе титуле и Куп.

- Шта желим Будућности сувишно jе причати, желим да се што приjе врати на побjеднички колосjек, да докаже зашто jе наjвећи клуб у Црноj Гори и да проба да понови успjех од прошле године. Биће тешко, али момци треба да вjеруjу. На краjу, захвалио бих се бившем шефу Младену Милинковићу и помоћницима Андриjи Делибашићу, Николи Вукчевићу и Божидару Вуксановићу, економу Зорану Гаjевићу и физиотерапеутима Зорану Jововићу и Дамиру Зеjниловићу, као и цjелокупноj радноj заjедници.

Божовић jе приjе три године по трећи пут навукао плави дрес, а освоjио jе четири трофеjа - двиjе титуле и два Купа...

- Мислим да сам дао велики допринос у претходне три сезоне у осваjанjу трофеjа, а посебно сам поносан на посљедњу годину када смо остварили историjски успjех освоjивши дуплу круну. Можда jедина мрља остаjе наступ у Европи, али jедноставно наишао jе такав период када jе циjела екипа била ван форме и нисмо направили резултат коjи се очекивао - поручио jе Божовић, коjи jе додао:

- Будућности желим да настави да расте као клуб, то jе клуб за коjи навиjам од малих ногу и наравно да ћу се радовати новим успjесима клуба. Желим да се захвалим читавоj радноj заjедници, као и стручном штабу са коjим смо провели двиjе лиjепе године Младену Милинковићу, Андриjи Делибашићу, Николи Вукчевићу, Божидару Вуксановићу, Зорану Гаjевићу, Зорану Jововићу и Дамиру Зеjниловић. Одлазим тужан, али и срећан jер клуб оставлjам као наjтрофеjниjи клуб у држави.

Грбић и Божовић су се на краjу захвалили навиjачима на безрезевноj подршци коjу су имали у протеклом периоду и надаjу се да резултати у Европи нису поништили све успjехе коjе су остварили током претходне три сезоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:37