Ненад Лалатовић / - Фото: WWW.DNEVNIK.RS
10/05/2021 u 22:46 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Растанак Лалатовића и новосадске „Старе даме”

Народни људи ме воле, обожавам моj Нови Сад, моjу Воjводину и Србиjу и хвала им на свему, поручио је Лалатовић

Управни одбор ФК Воjводине одлучио jе да не продужи уговор шефу стручног штаба Ненаду Лалатовићу и неколицини играча, преноси портал 021.rs.

Лалатовић је више пута у току ове сезоне најављивао одлазак ис новосадске „Старе даме” па прекид сарадње ниjе изненађење.

Како су истакли из новосадског Суперлигаша, разлог за раскид сарадње, jесте размимоилажење са досадашњим стратегом.

Лалатовић jе потврдио растанак са Воjводином и истакао да је желио да настави сарадњу, али да одлази поносан, као трофјени тренер кога су навијачи вољели и подржавали.

– Jа сам народни човјек, пришло ми jе у Шапцу 50 људи да се слика са мном, онда знате колико ме народ у Србиjи воли. Народни људи ме воле, обожавам моj Нови Сад, моjу Воjводину и Србиjу и хвала им на свему. Прихватио сам све што су тражили, али су се они одлучили за другог тренера. Заиста желим све наjбоље Воjводини – поручио је Лалатовић за Мондо.

Он је истакао и да ће екипу Војводине водити на још двије утакмице, али и демантовао, бар за сада, да ће преузети екипу Рада, са којим су га медији претходних дана повезивали. Осим Лалатовића, Војводину ће напустити и неколицина играча. Из клуба ће на краjу сезоне отићи капитен Никола Дринчић, као и Синиша Саничанин коjем jе био понуђен продужетак уговора, али га ниjе прихватио. Осим њих екипу ће највјероватније напустити и стандардни првотимци Миодраг Гемовић и Славко Бралић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 15:24