Савићевић и Кашћелан положили камен темељац / - Пријестоница Цетиње
10/05/2021 u 15:30 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Цетиње ће бити уређена спортска зона

Фудбалски стадион иза моjих леђа jе велики обjекат и значиће пуно за црногорску инфраструктуру, али за фудбал на Цетињу наjвише ће значити оваj помоћни терен и ове свлачионице, навео је Савићевић

Градоначелник Приjестонице Цетиње Александар Кашћелан и предсjедник Фудбалског савеза Црне Горе Деjан Савићевић положили су камен темељац за изградњу свлачионица и адаптациjу помоћног фудбалског терена на Цетињу. Планирано jе да радови, вриjедни 550 хиљада еура, буду завршени за три мjесеца.

Градоначелник Кашћелан казао jе да ће оваj спортски обjекат бити важна логистичка база за нови градски стадион, али и за све екипе коjе ће на њему тренирати и надметати се.

– Надамо да ће на jесен оваj дио Цетиња бити уређена и функционална спортска зона. Посебно желим да истакнем задовољство што ће на овом терену, изграђеном у складу са прописима УЕФА, фудбалски подмладак, односно наша дjеца, имати добре и квалитетне услове за тренирање, попут њихових вршњака из региона и свиjета – казао jе Кашћелан.

Предсjедник ФСЦГ Деjан Савићевић казао jе да jе jош приjе четири године имао идеjу да се помоћни фудбалски терен обнови и да се направе свлачионице jер ово jе срце фудбала на Цетињу.

– Стадион иза моjих леђа jе велики обjекат и значиће пуно за црногорску инфраструктуру, али за фудбал на Цетињу наjвише ће значити оваj помоћни терен и ове свлачионице. Млађе категориjе „Ловћена” и осталих клубова коjи битишу у Цетињу моћи ће да га користе и да играjу утакмице у омладинскоj и кадетскоj лиги Црне Горе – казао jе Савићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:26