Бијело Поље / - Фото: Фејсбук
18/07/2021 u 11:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

3x3 Монтенегро баскет турнир у четвртак и петак у Биjелом Пољу

Након турнира у Подгорици почетком мjесеца, 3x3 Адмирал караван се сели на сjевер.

3x3 Монтенегро, у сарадњи са JУ Центар за спорт и рекреациjу, у четвртак и петак организуjе "Биjело Поље Опен 2К21", ФИБА 3x3 турнир у баскету.

Сада већ традиционални, четврти 3x3 турнир у Биjелом Пољу, одржаће се на Градском тргу, а почетак програма jе оба дана заказан за 16часова.

- Веома смо узбуђени због предстоjећег турнира у Биjелом Пољу, гдjе смо увиjек дочекани на наjбољи могући начин. Маин ивент jе сениорски турнир на коjи се могу приjавити сви баскеташи стариjи од 17 година (2004. годиште и стариjи), а котизациjа за учешће jе 20€. На програму догађаjа ће бити и ,,Адмирал Нокаут’’ и ,,Xиаоми Челенџ’’ такмичења за публику, за шта су наши партнери спремили вриjедне награде - рекао jе испред 3x3 Монтенегро организациjе, Милорад Шутуловић.

Поред сениорског турнира и такмиченjа за публику, за 1. дан догађаjа jе планиран отворени кошаркашки тренинг за наjмлађе, а два дана на распореду jе ,,Мартинова трица’’.

- Част нам jе што ћемо након паузе прошлог љета, поново бити домаћини 3x3 Монтенегро турнира. Скренуо бих пажњу на ,,Мартинову трицу’’ - такмичење у шутиранjу троjки, у част преминулог младог кошаркаша Jединства и учесника овог турнира, Мартина Шћекића, коjе ће се одржати пред финални баскет у петак - изjавио jе директор JУ Центар за спорт и рекреациjу, Марко Масловарић.

Приjаве екипа се врше путем 3x3 Монтенегро профила на Инстаграму и Фејсбуку, а турнир ће се преносити уживо на 3x3 Монтенегро Јутјуб каналу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:19