Вулвси Адмирал освојили традиционални турнир ”Баци дрогу у кош” / - 3X3 MONTENEGRO
02/08/2021 u 11:44 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адмирал Вулвси освојили 3x3 турнир у Пљевљима

Сљедећи домаћин 3x3 Монтенегро турнира ће бити Ски центар Колашин 1600

Екипа Вулвс Адмирал из Берана побjедник је турнира у баскету  3x3 „Баци дрогу у кош” који је одржан протеклог викенда у Пљевљима.

Турнир је одржан у организацији Општине Пљевља и Секретариjата за друштвене дjелатности.

У сјајној атмосфери на Тргу Ђорђа Перуничића, богати програм су чинили турнир за дjевоjке, такмичења у шутирању троjки и бацања за дjечаке и дjевоjчице, као и мушки сениорски турнир.

У конкуренциjи дjевоjака, наjбоља jе била домаћа екипа ММ Маркет, коjа jе наступала у саставу Сара Малиџан, Ивона Шљукић и Елена Шљукић, а Елена jе постигла побjеднички кош у финалу против Ол Старс екипе из Биjелог Поља.

Чланица Ол Старса, Дариjа Томовић, била наjбоља троjкашица, док jе та титула у мушкоj конкуренциjи припала Jанку Петровићу. Побjедници такмичења у шутирању бацања су били већ поменута шампионка турнира за дjевоjке, Елена Шљукић и Арсениjе Перуничић.

Други дан догађаjа jе био резервисан за мушки сениорски турнир. Учествовало jе 12 екипа, од чега чак шест домаћих. Наjбољи учинак међу пљеваљским екипама jе остварио Кафе Бар „Принцип” коjи jе играо полуфинале. Одличан резултат jе остварила и екипа ТНТ Апотека Гушмировић из Биjелог Поља, коjа jе такође била међу четири наjбоља. 

У финалу су се очекивано нашла прва два носиоца, Денџрс и Вулвс Адмирал. Баскет jе као и у првом окршаjу ове двиjе екипе у Подгорици, био неизвjестан од почетка до краjа. На краjу jе пресудила двоjка Нерадовића из велике удаљености, уз фаул. Коначни резултат jе био 21:20.

На овом турниру jе за „Вукове”, поред стандардних Нерадовића, Хуремовића и Чекића, наступао и Владимир Томашевић, стандардни члан екипе Г-унит, па jе за овог крилног играча титула у Пљевљима, чак трећа 3x3 титула заредом.

Сљедећи домаћин 3x3 Монтенегро турнира ће бити Ски центар Колашин 1600.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 03:40