Кошаркаши Будућности са пехаром / - фото: КСЦГ/Саша Матић
05/06/2021 u 12:39 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност апсолутни владар Купа

Зоран Николић: Драго нам је што смо одбранили трофеј. Очекујемо тријумф и у првенству. Неће бити лако ни против ослабљеног Морнара

Кошаркаши Будућности су апсолутни владари најмасовнијег такмичења у држави.

„Плави” од осамостаљења Црне Горе само 2013. године нису подигли пехар намијењен најбољем у Купу.

Још један у низу, освојили су у четвртак, побједом над Морнаром (102:93) у финалу завршног турнира у подгоричкој „Бемакс арени”.

Куп jе опет наш и драго нам jе што смо освоjили први трофеj у сезони. Већи дио финала смо имали предност, пар пута пропустили шансу да ријешимо питање побједника, када смо водили 15 или више поена разлике, али због пада концентрациjе Морнар нам је пришао на смо четири поена. Ипак, када jе било наjпотребниjе, Данило Николић jе погодио два слободна бацања и практицно осигурао побjеду – рекао је Зоран Николић.

Тешки центар подсјећа да њега и саиграче већ у недјељу од 17 часова очекује први меч полуфинала плеј-офа Прве А црногорске лиге у којем ће дочекати Ловћен.

Фаворити смо за осваjање и Црногорске лиге, али то ништа не значи. Финиш је веома дуге и напорне сезоне и не смиjемо се опуштати – упозорава Николић.

Сви очекују финале Будућност – Морнар. Барани ће у плеј-офу наступити без петорице играча из досадашњег тока сезоне. То не опушта Николића.

Морнар је веома опасан и поред одласка главних играча. Сада ће неки други хтjети да дођу до изражаја – очекује Зоран Николић интересантан финиш сезоне.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:15