Детаљ са претходног дуела Будућности и Ловћена / - фото: КСЦГ/Саша Матић
05/06/2021 u 15:56 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Будућност креће по дуплу круну

Жугић: Емотивно и физички смо испражњени, али имамо жељу да стигнемо до другог домаћег трофеја. Ловћен је незгодна екипа, са доста домаћих играча, који су дуги низ година заједно. Правили су нам проблеме у првом полувремену полуфинала Купа.

Куп је већ у витринама подгоричког клуба, а кошаркаши Будућности у недјељу од 17 сати крећу у поход на нову дуплу круну.

Ривал изабраницима Дејана Милојевића у полуфиналу плеј-офа Прве А лиге је Ловћен.

Екипа jе емотивно и физички испражњена послиjе великих напора и искушења, али смо навикли на захтjеван ритам и са оптимизмом чекамо плеj-оф, гдје имамо жељу да стигнемо до другог домаћег трофеjа – рекао је за клупски сајт талентовани Федор Жугић.

„Плави” су прије само четири дана у полуфиналу завршног турнира Купа Црне Горе у НБА стилу „утрпали” 130 поена Цетињанима. То ипак не опушта Жугића.

Ловћен jе незгодна екипа, са доста домаћих играча, коjи су дужи низ година заjедно. Познаjу се одлично и имаjу веома добру сезону иза себе. У полуфиналу Купа Црне Горе су нам правили озбиљне проблеме у првом полувремену – подсјетио је Жугић.

Тинејџер Будућности зато опомиње:

Уколико нам приступ и концентрациjа не буду на максималном нивоу сигурно ће нам Ловћен направити проблеме. Зато jе веома важно да уђемо у меч са максималном концентрациjом, са жељом за побjедом као у три четвртине полуфинала Купа. Квалитетниjи смо састав, али то морамо и на терену показати и надам се да ћемо славити у недељу – закључио је Жугић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:37