Flečer Megi / -FOTO: BUDUćNOST VOLI
12/09/2024 u 19:30 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Budućnost Voli na turniru u Širokom Brijegu

Turnir povodom 50 godina postojanja KK Široki generalna proba za Podgoričane za start sezone u ABA ligi i prvi meč protiv Mornara u Baru

Košarkaši Budućnost Volija sezonu u ABA ligi počinju 21. septembra gostovanjem Mornaru u Baru, a generalnu probu za start imaće ovog vikenda u Širokom Brijegu, gdje će nastupiti na turniru povodom 50 godina od osnivanja KK Široki.

Pored Podgoričana i domaćina, na turniru će učestvovati još dva ABA ligaša - Zadar i Split.

Turnir će otvoriti sjutra u 17.30 košarkaši Budućnost Volija i Splita, dok će se u 20.00 u drugom polufinalu sastati Široki Brijeg i Zadar.

Odlični bek šuter Podgoričana Flečer Megi je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema i napretkom iz dana u dan. Naročito ga raduje igra u odbrani, pošto je njegova ekipa u dvije poslednje pripremne utakmice u "Morači" protiv ruskog Jeniseja i gradskog rivala SC Derbija primila 69, odnosno 60 poena.

-Pokazali smo da možemo da igramo jaku odbranu, držali smo rivale u prosjeku na po 15 poena po četvrtini. Smatram da je to potvrda jedinstva i dobre hemije u ekipi. Još se tražimo u napadu, ali definitivno sve izgleda bolje nego prije nedjelju dana, rekao je Megi. - Turnir u Širokom Brijegu gledamo kao veliki izazov. Iako su u pitanju pripremni mečevi želimo da osvojimo pehar. Igramo protiv rivala iz ABA lige i želimo da im pošaljemo jasnu poruku šta ih čeka. Mi treba da nastavimo sa ovako energičnom igrom u odbrani. Ponavljam u pojedinim četvrtinama protiv SC Derbija i Jeniseјa smo primali samo 10 poena, negdje 25. Želio bih da i u napadu pronađeno pravi ritam, rekao je Flečer Megi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. septembar 2024 00:25