Кољеншић, Хордов и Пукл / -Фото: АБА лига
08/06/2022 u 13:50 h
Дан порталДан портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Циркус у којем хрватски клубови имају статус корисних будала, а фрка са Звездом стално се понавља

Фолклор је увијек исти. Гостује се по телевизијама, шаљу се поруке у стилу мафијашких игроказа

Ко зна што би се догодило у финалној серији Звезде и Партизана, која је у понедјељак окончана пред празном двораном и три и пол сата након подбацивања да двије критичне утакмице финалног низа нису арбитрирали, били шефови на терену, двојица словеначких судија.

Матеј Болтаузер је празнио дворану, заправо редове трибина у трећој утакмици након циркуса који су приредили Партизанови навијачи, а након што је у мајсторици исто направио Сашо Пукл на полувремену, исти је испразнио цијелу дворану у трећој четвртини, када је цијела судијска тројка засута с трибина свиме што је било по џеповима за бацити на њих...

Слика је то у којој се посљедњих година одвија АБА лига, баш од онога тренутка кад су је под своју старање узели клубови. Баш је занимљива коинциденција да је од тада до данас Звезда освојила свих својих шест титула првака АБА лиге, па се у понедјељак по броју трофеја изједначила с Партизаном.

Баш је занимљива коинциденција да је фрка баш увијек у овој лиги кад је с једне стране Звезда, а при томе је мало важно је ли у финалу Партизан или Будућност. Циркус ће увијек бити ту уколико неко од ривала Звезде помисли како би је могао заскочити на спортском терену. И цијели је ту фолклор увијек исти.

Гостује се по телевизијама, пишу се саопштења, шаљу се медијске поруке у стилу мафијашких игроказа, а све то пумпа угођај међу војском навијача, па је на крају дана логично оно што је подвукао Жељко Обрадовић у понеђељак нешто прије поноћи...

“Зар у оваквим условима у којима се играло требамо да причамо о кошарци”? Ако мислите тако, онда супер...

Извор: Спортске новости

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:56