Данило Николић у дуелу са Марком Симоновићем / - фото: КК Будућност
15/05/2021 u 17:23 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Данило Николић: За ово смо се спремали цијеле сезоне

Крилни центар Будућности поручује да је Црвена звезда сада одморнија и у бољој форми и да ће бити тешко узети брејк у Београду на отварању финала плеј-офа АБА лиге

Кошаркаши Будућности ВОЛИ стигли су у Београд, гдје их у недјељу од 18.30 сати чека први меч финала плеј-офа АБА лиге против Црвене звезде.

Крилни центар Данило Николић поручује да су он и саиграчи спремни да покушају да понове подвиг из 2018. године, када су били најбољи на Јадрану.

Ово смо чекали цијеле сезоне. Имали смо довољно времена након полуфинала са Морнаром да се одморимо и припремимо. Спремно дочекујемо финале. Желимо да већ у првом мечу направимо брејк. Иако знамо да неће бити лако, сви вјерујемо да то можемо да остваримо – казао је Николић.

„Плави” су ове сезоне оба пута савладали „црвено-беле”.

Тријумфовали смо у оба меча лигашког дијела, али то не значи ништа. Црвена звезда ће сада изаћи на паркет агресивнија и одморнија. Подсјећам да су током лигашког дијела АБА лиге имали и обавезе у Евролиги. Сада су спремнији и у бољој форми, што су доказали у мајсторици полуфинала плеј-офа против Игокее – очекује тежак посао Данило Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 11:31