Александар Џикић / - фото: КК Цедевита Олимпија/АБА лига
24/10/2021 u 21:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Џикић: Трилер, честитам Риду рођење сина

Шеф стручног штаба Будућности кратко прокоменатарисао прву гостујућу побједу у АБА лиги. Стратег Цедевита Олимпије Јурица Големац рекао да његови изабраници нису заслужили да буду миљеници среће

Кошаркаши Будућности су пробили лед у гостима и у регионалном такмичењу.

Након Улма у Еврокупу, Подгоричани су направили „брејк” у петом колу АБА лиге против Цедевита Олимпије (84:79) и са скором 4-1 прате лидера Партизан.

Као што је увијек када се састају „змајчеки” и „плави”, није могло без драме.

Трилер утакмица. Побиједили смо, али и да је Цедевита Олимпија славила не би било незаслужено. Можда смо били на крају мало чвршћи и то је пресудило. Ухватили смо их у добром моменту, послије велике побједе коју су остварили у Еврокупу над Гран Канаријом. С друге стране, ми прије два дана остали без Вилија Рида, који је отпутовао у Америку и коме честитам рођење сина – кратак је био шеф стручног штаба Будућности, Александар Џикић.

Цедевита Олимпија је претрпјела трећи везани пораз у регионалном такмичењу.

Нисмо били на ниову у одбрани, примили смо 20 поена у последњих пет минута, бирали смо нека нелогична рјешења у нападу кад је требало. Нисмо у финишу ни имали среће, примили смо тројку од Силија уз фаул, након степ-бека. Срећу морате заслужити, а ми вечерас очигледно нисмо заслужили да Фортуна буде на нашој страни – рекао је шеф стручног штаба Цедевита Олимпије, Јурица Големац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:59