Екипа Г-унит / - Фото: 3Х3 Монтенегро
31/07/2021 u 11:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Г-унит освојио турнир и у Голубовцима

У петак вече, 30. jула, завршен jе и трећи 3x3 Монтенегро турнир у сезони 2021. Побjедници турнира у Моjановићима, у организациjи Општине у оквиру Главног града Голубовци, jе екипа Г-унит из Бара

На турниру jе учестовало 14 екипа, од чега су четири своj пут у главни жриjеб тражиле кроз квалификациjе. Графоматекс jе изненадио фаворизовани Тристар Никшић, а екипа Лимун jе била боља од Вукова из Зете.

Играчи Лимуна, Владан Калуђеровић, Радуле Распоповић, Владимир Кљаjић и Лука Поjе, су након квалификациjа наставили у добром ритму и у групи приредили праву сензациjу - савладали су шампионе из Биjелог Поља, Г-унит, резултатом 13:11, што jе за Баране значило да ће за противнике у четвртфиналу, имати Дангероус.

У репризи финала из прва 3x3 Монтенегро турнира, Дангероус много болjе улази у меч. У jедном тренутку jе било и 17:11, а онда Барани праве невjероватну сериjу од 8 поена заредом. Након коша Цебаловића се ушло у продужетке, а Мако Миjовић шутем са полудистанце доноси побjеду своjоj екипи.

У осталим четвртфиналима, Подгорица jе побиjедила Ред Крос Цетиње, Шаолин екипу НЛО, а Лимун jе у дуелу домаћих тимова, био болjи од АС Фитнес-а.

Након убjедљиве побjеде Г-унит-а, у другом полуфиналу jе публика гледала праву драму. На краjу побjеда Шаолин-а кошем бившег jуниорског 3x3 репрезентативца, Ибрахима Ценовића, у продужецима.

У барском финалу, болjи jе био стариjи и искусниjи тим Г-унит, коjем jе то друга 3x3 титула заредом.

За баскеташе неће бити паузе - већ у суботу, 31. jула, починjе традиционални ,,Баци дрогу у кош’’ баскет турнир у Пљевљима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 04:42