Nikola Jokić / -FOTO: FIBA
23/08/2024 u 22:15 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Jokić cijelom timu kupio po "Rolex"

On je svojim saigračima sa Olimpijade darovao skupocjeni poklon

Košarkaš Nikola Jokić više puta je pokazao da je široke ruke, a njegovu galantnost je dokazuje i gest kojim je oduševio čitav tim! On je svojim saigračima sa Olimpijade darovao skupocjeni poklon, prenosi "Kurir".

Naime, kako tvrde mediji, Jokić je svakom članu ekipe koji je zajedno sa njim osvojio bronzu na Olimpijadi u Parizu kupio po "Rolex" koji košta oko 32.500 dolara.

Kako je za Srbiju igralo 12 igrača, Jokić je za skupocjene satove iskeširao čak 390.000 dolara.

Podsjetimo, Nikola Jokić poznat je kao veliki ljubitelj skupocjenih ručnih časovnika, a posljednji u nizu kojim se počastio je i najskuplji.

Košarkašev ručni zglob odnedavno krasi "odemar pige" (AP) u roze zlatu, čija je tržišna cijena nevjerovatnih 73.000 eura, a s kojim se pojavio na svadbi Nemanje Dangubića i Katarine Lazović.

Pored ovog aksesoara, Jokić u svojoj kolekciji poseduje i i nekoliko skupocenih sportskih "roleksa", jedan "kartije" i "iblo" ("hublot"). Tako jedan od zlatnih "roleksa" košta 50.000 eura.

Da je veliki ljubitelj ovog brenda, pokazao je i kada je ponio model od roze zlata i s crnim gumenim kaišem od 30.000 eura, kao i jedan jeftiniji od 18.000 eura, a koji je napravljen od nerđajućeg čelika.

Njim je privukao veliku pažnju jer ga je nosio na konferencijama za medije tokom finala s Majamijem.

Osim "roleksa", Jokić ima i jedan ali vredan "iblo" od 33.000 eura. I on je urađen u roze zlatu, a poseban je po tome što mu je narukvica napravljena od kože aligatora.

Ovaj časovnik košarkaš je nosio dok je gledao meč Mege protiv Krke u Hali sportova.

Najjeftiniji u kolekciji je onaj brenda "kartije", čija je cena 7.000 eura i koji spada u grupu sportskih satova.

Sve u svemu, Jokićeva kolekcija za sada vredi preko 200.000 eura, što i nije tako mnogo, s obzirom na to da naš košarkaš godišnje zarađuje preko 50 miliona dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 01:24