Јуниорска селекција / - Фото: КСЦГ.ме
21/07/2021 u 16:37 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јуниори окончали припреме, селектор Тодоровић задовољан

Наша jуниорска репрезентациjа одрадила jе припреме за ово љето и направила праву увертиру за изазове у 2022

Селектор Владимир Тодоровић 15 дана радио jе са великим броjем кошаркаша, а одиграна су и по два приjатељска меча са Србиjом и Хрватском.

"Одлучили смо се за комбиновани састав пошто jе пола момака било 2003. а друга половина 2004. годиште и они ће и наредног лjета имати право да играjу за jуниорску селекциjу. Морам поменути да неколико изузетно талентованих момака коjи су 2003. jе пропустило ово окуплjању. Врло важан за нас jе био оваj камп из више разлога", истиче селектор и наставлjа:

"Прво да би видjели у каквом су тренутно станjу момци, а онда и да кренемо у селекциjу за наредну годину. Jедноставно ови момци ниjесу имали досада ниjедно званично такмиченjе и практично ће дебитовати наредне године због тога смо морали да их припремимо за таj изазов jер вjеруjемо да ће 2022. бити организована ФИБА такмиченjа".

Наши момци одиграли су укупно четири меча са двиjе изузетно квалитетне селекциjе. У Вршцу су одиграна два дуела против Србиjе у коjима jе домаћин славио.

У Тивту су била два меча против Хрватске у коjима смо уписали по побjеду и пораз.

"Задоволjни смо оствареним, окуплjанjе jе успjело jер смо добили увид у оно што можемо да очекуjемо од jуниора идуће године. Свим играчима се захвалjуjем на односу, као и сарадницима те Кошаркашком савезу коjи нам jе омогућио да имамо сjаjне услове", заклjучио jе селектор Тодоровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 07:32