/ Фото: КК Будућност
19/06/2021 u 15:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

КК Будућност: Навијачи, спустите тензије, Никола иде гдје мисли да је боље

Урадили смо све да га задржимо, али нисмо имали ни шансу да успијемо у томе, каже се у саопштењу клуба

Kошаркашки клуб Будућност Воли огласио се званично са саопштењем да кошаркаш из Подгорице Никола Ивановић након осам година напушта клуб.

- Џони је био синоним Будућност Волија, играч у чијим маестралним партијама смо уживали дуги низ година. Никола чинио си годинама да се поносно осјећамо, да један 'наш мали из Шаргарепе' предводи 'плаво-бијеле' и у АБА лиги и у Европи. Управо си ти био кључан човјек у највећем спортском успјеху клуба и тиме си заслужио мјесто међу највећим. Желимо ти пуно среће у даљој каријери и професионалном ангажману, знаш да ће Будућност увијек бити твоја кућа- наводи се у саопштењу КК Будућност.

Управа клуба је, стоји на сајту, све урадила да задржи Николу, али није имала ни шансу да успије у томе.

- Ипак, приоритет му је било играње у Евролиги- истиче се у саопштењу. 

Будућност је замолила навијаче да "спусте тензије, без обзира на то сто су тешко прихватили информацију о његовој новој играчкој адреси спусте тензије, јер је то прави начин да достојанствено подрже клуб у сусрет новој сезони и новим побједама".

- Никола, као и сви играчи, има право да иде гдје мисли да му је боље. На крају крајева, када се осврнемо иза себе ово јесте само спорт- поручили су из КК Будућност. 

Подсјетимо, Ивановић је од јуче играч КК Црвена Звазда. Дио јавности осудио је његову одлуку, а јуче је и пекречен мурал са његовим ликом на згради Шаргарепа у Подгорици. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:47