Џастин Кобс / - фото: EUROCUPBASKETBALL.COM
26/10/2021 u 13:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кобс: Сусрећу се два искусна тима, са великим амбицијама

Амерички плејмејкер пред дуел другог кола Еврокупа са Валенсијом поручује да ће пресудити одбрана. Џејкоб Вајли очекује да он и саиграчи одговоре на енергију Шпанаца и убиљеже побједу

Кошаркаши Будућности су ухватили залет, убиљежили четири везане побједе, али их у сриједу од 19 сати чека тежак испит против једног од фаворита за освајање трофеја у Еврокупу, Валенсије.

„Плави” су се последњи пут срели са шпанском екипом у другом по снази европском клупском такмичењу у четвртфиналу сезоне 2011/2012, када су славили у Подгорици, али су елиминисали због лошије кош разлике.

Очекујемо тешку утакмицу, Валенсија је одличан тим и сигурно да долазе овдје по побједу. Знамо да треба да парирамо њиховој енергији, да играмо као тим. У последње вријеме полако комплетирамо тим, тренирамо заједно, што се одмах видјело по резултатима. Тражићемо и вечерас побједу – рекао је крилни центар Будућности, Џејкоб Вајли.

Шпанци су на старту сезоне имали доста проблема са повредама и питање је у каквом ће саставу изаћи на паркет. То не интересује много плејмејкера Будућности, Џастина Кобса.

Очекујем узбуљиву утакмицу, високог интензитета иземђу два тима са великим амбицијама и искуством, тако да ће се на крају све сводити на одбрану и тактику. Морамо бити фокусирани на извршење плана који пред нас постави стручни штаб. Радили смо напорно, везали смо три побједе и желимо да наставимо у истом ритму, поготово на домаћем терену – закључио је Кобс.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 17:52