Бојана Ковачевић / - фото: FIBA.BASKETBALL
20/06/2021 u 06:30 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић: Размишљамо о осмини финала

Кошаркашице Црне Горе и Србије у 12 сати играју утакмицу послењег кола Б групе на Европском првенству у Француској и Шпанији

Кошаркашице Црне Горе и Србије у матинеу играју утакмицу последњег кола Б групе на Европском првенству у Француској и Шпанији.

Дуел у Валенсији практично и да нема резултатски значај.

„Плаве” су убиљежили обје побједе и само чудом могу остати без прве позиције и четвртфинала.

Са друге стране, Црногорке након побједе над Грчком и убједљивог пораза од Италије, тешко да могу до лидерског мјеста, док без пласмана у нокаут рунду могу остати једино у случају пораза, уз побједу Гркиња над „азуринама” од 15 или 16 поена разлике.

Свjесне смо да jе Србиjа jедна од бољих екипа на овом првенству, а ми ћемо дати све од себе. Спремамо се за утакмицу са Србијом, али размишљамо и о мечу одлуке, коjи нас чека у понедjељак. Ипак, идемо корак по корак, прво Србиjа – казала је црногорска репрезентативка, Боjана Ковачевић.

Кошаркашице Црне Горе су у другом колу имале великих проблема са пресингом Италијанки.

Србиjа такође игра пресинг читав меч. У суботу смо покушали да се припремимо за то. Покушаћемо да исправимо те грешке против Србиjе, како би нам у понедjељак било лакше да побиjедимо у осмини финала – додала је Ковачевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:56