Miško Ražnatović / - FOTO: MEGA
22/02/2023 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Miško Ražnatović odgovorio selektoru BiH pred duel sa Crnom Gorom: Atić će uvijek biti tu za reprezentaciju

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine Adis Bećiragić govorio je pred susret sa Crnom Gorom zašto nije pozvao Edina Atića i Emira Sulejmanovića

Atić, član Budućnost Volij, dugo vremena je bio povrijeđen i van terena, pa nije mogao da pomogne ni podgoričkom sastavu.

- Ja ću se poslužiti jednostavnim žargonom. Kad te ostavi djevojka, ja činim sve da me ne ostavi, želim joj ugoditi. Ali onog trenutka kad te ostavi imaš tri stvari da uradiš. Kažeš doviđenja i prijatno, plačeš za njom i pišeš joj pjesme što neću da radim. I treća da lažeš samog sebe i vas što neću da radim. Ima četvrta stvar da djevojka dođe tebi i da kaže da je pogriješila - rekao je Bećiragić i dodao:

- Mi činimo sve da ove momke zadovoljimo, ja sam s njim kao sa svojom djecom, ali do granice. Meni je apsolutno žao i nadam se da će nazvati Halilovića, direktora te reći da su pogriješili. Da te moja rahmetli Amira rodila ne može.

Ubrzo je stigao odgovor od strane menadžera Miška Ražanatovića koji je stao u odbranu Atća.

- Smatram da je neophodno upoznati javnost sa činjenicom da se Edin Atić odazvao pozivu reprezentacije BiH za prozore u novembru, te da zbog povrede prsta nije bio u mogućnosti da igra. Po povratku u Podgoricu na rentgenskom snimku utvrđen je prelom - napisao je na Tviter nalogu Miško Ražnatović.

Uskoro je dopunio svoj odgovor.

- Usled preloma Edin je propustio više utakmica u periodu od 23.11. do 18.12. Želja igrača da nastupa za nacionalni tim nikada nije bila sporna, tako da ako se poslužimo žargonom reprezentacija BiH nikada neće biti ostavljena od strane djevojke i Edin će uvijek biti tu za nju - napisao je Ražnatović.

Susret između BiH i Crne Gore u okviru kvalifikacija za SP igra se sjutra veče u Tuzli od 20 sati.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. septembar 2024 06:03