Барани стартовали са припремама / - OLYCOMPUTER/ КК Морнар
09/08/2021 u 17:22 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Морнар почео припреме, Павићевић најавио да противницима неће бити лако

Они коjи су већ играли у овом клубу знаjу то, да градимо фамилиjарну атмосферу, да нам jе циљ да изгарамо на терену и помажемо jедан другом, поручио је Михаило Павићевић

Кошаркаши Морнара почели су припреме за нову сезону прозивком на коjоj ниjе било новаjлиjа из Америке Кориjа Деjвиса и Треjа Луиса, као ни њиховог земљака Теjлора Смита, али ни Владимира Михаловића и Милиjе Миковића коjи jе на припремама репрезентациjе.

Комплетирање екипе очекуjе се до краjа недjеље с тим што ће се на приључење Немање Врањеша причекати jош коjи мjесец због рехабилитациjе коjу мора да прође након тешке повреде и операциjе коjа jе услиjедила. Популарни „Снаjпериста” Морнара, ипак, ниjе пропустио прилику да се поjави на прозивци.

Михаило Павићевић је истакао да је екипа промиjењена, формациjски и у сваком смислу.

– Ова ће играти другачиjу кошарку од претходних, сви ћемо морати да играмо у оба правца, неће бити затварања очиjу на неке ситуациjе па да неко игра максимално само у нападу. Тако смо конципирали оваj тим, ушли у jедан нови проjекат и мислим да ћемо уживати у таквоj игри – поручио jе шеф струке „Поноса Бара”.

Он jе додао да од играча очекуjе само jедно да им након меча или тренинга честита на томе што су дали све од себе.

– То jе наjвећа похвала коjу можете да добиjете. Хоћемо ли некад одиграти добро или слабо, биће тога, и добрих и лоших тренутака, и добрих и лоших утакмица али да знате да лош меч не можете да одиграте ако дате све од себе. Кад препознам да сте тако пришли утакмици, никад вам нећу рећи да сте одиграли лоше – истакао је Павићевић.

Павићевић jе нагласио да ће приоритет бити да се направи добра атмосфера у екипи.

– Они коjи су већ играли у овом клубу знаjу то, да градимо фамилиjарну атмосферу, да нам jе циљ да изгарамо на терену и помажемо jедан другом. Тако кад се игра и изгуби се утакмица, ником ниjе жао. То ће нас красити ове године. И за краj, jедно вам могу обећати, нико неће вољети да игра против нас! Видjећете како ће то изгледати. Упамтите, нико неће вољети да игра против нас – закључио jе Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:43