Јокић на Трновачком језеру / - Парк природе Пива
28/06/2021 u 13:49 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО - ВИДЕО) Никола Јокић, звијезда НБА, ужива одмарајући се у Пиви

Према нашим сазнањима Јокић је једну ноћ и преспавао на Трновачком језеру

Звијезда НБА лиге Никола Јокић, који је један од, тренутно, најинтересантнијих кошаркаша планете на одмору је ових дана а боравио је и у Црној Гори у предјелу Пиве. Читаоци дана су нам послали фотографије Николе Јокића са пријатељима на Трновачком језеру.

Према нашим сазнањима Јокић је једну ноћ и преспавао на Трновачком језеру, што нам је потврдио и Петар Ћаласан, задужен за маркетинг у Парку природе Пива.

-Јокић је био у нашем Парку природе и сигурно му је било лијепо чим је одлучио и да преспава овдје. Дошао је из правца Босне и Херцеговине и провео извјесно вријеме у плужинској општини, а како чујем одушевљен је природним љепотама нашег краја - каже Ћаласан.

Иначе, регионални парк Пива налази се на крајњем сјеверозападу Црне Горе заузимајући значајан дио територије општине Плужине (39%), представљајући природну везу између националних паркова “Дурмитор” у Црној Гори и “Сутјеска“ у Босни и Херцеговини.

Регионални парк обилује изузетним природним карактеристикама. Веома разноврсан рељеф чије су најважније карактеристике планинске површи са богатим пашњацима и шумама, дубоко усјечени горостасни кањони Таре, Пиве и Сушице и планинска језера (Стабањска и Трновачко) већ привлачи бројне љубитеље природе и авантуристе из региона, али и шире.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 14:48