Дражен Петровић / - WIKIPEDIA
08/06/2021 u 10:56 h
Mili PrelevićMili Prelević
StoryEditor

Обиљежена 28. годишњица погибије Дражена Петровића

Делегација Цибоне је у друштву Драженове мајке Бисерке положила вијенац и запалила свијеће на његовом гробу на гробљу Мирогој у Загребу

Поводом обележавања 28. годишњице погибије легендарног кошаркаша Дражена Петровића, делегација Цибоне је у друштву Драженове мајке Бисерке и замјеника градоначелника Загреба Луке Корлаете положила вијенац и запалила свијеће на његовом гробу на гробљу Мирогој у Загребу.

Цибону су представљали предсједник клуба Младен Бушић, директор Домагој Чавловић, спортски директор Марин Розић и играчи Ловро Гњидић и Данко Бранковић.

„Дражен је јачи од свега, 28 година га физички нема, а ни сама нисам могла знати да ће толико ући у људе и највећа његова медаља је љубав народа. Зато нам је за проширење Драженовог музеја из Париза стигла његова воштана фигура, за коју сам мислила да неће преживјети. Надам се да ћемо тај дио проширења обавити до његовог рођендана, зато што већ обавили део посла. То ће за дјецу бити предивна ствар, јер су мени деца на првом мјесту. Дражен ће помоћу светала у олимпијским круговима играти кошарку и дјеца ће гледати како све може да се постигне у животу радом. Ових дана сам баш јако емотивна“, рекла је Бисерка Петровић.

Izdvojeno

27. jul 2021 20:34