Обрадовић енергичан као и увијек / - фото: АБА лига/КК Задар
27/09/2021 u 20:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Обрадовић дочекан аплаузима у Задру

Најтрофејни европски кошаркашки тренер са клупе предводио Партизан до тијесне побједе у првом колу АБА лиге. Жоц и стратег домаћих Иван Перинчић се сложили да су пресудили ситни детаљи

Цијели регион је то чекао. Најтрофејнији европски кошаркашки тренер, Жељко Обрадовић, вратио се на простор бивше СФР Југославије и предводио Партизан са клупе до тијесне побједе над Задром (77:73) у дворани „Крешимир Ћосић”.

Тешка утакмица, на крају су ситни детаљи пресудили. Имали смо предност већим током меча, али утакмица траје 40 минута. Задар је играо храбро, добро кажњавао наше пропусте у одбрани. Морамо много детаља да поправимо и играчи морају да схвате многе ствари – казао је Обрадовић.

Освајач девет евролигашких титула је аплаузима дочекан у дворани на Вишњику.

–  Морам да се захвалим публици на аплаузу. То је нешто што сам већ доживио у Задру. Желим све најбоље Задранима у наставку сезоне – додао је Обрадовић.

Тренер домаћих Иван Перинчић није имао што да замјери својим изабраницима.

Податак да смо имали 21 асистенцију говори да смо играли као тим. На крају је пресудио индивидуални квалитет. Ово је плус за даље, овакав приступ мора бити на свим следећем утакмицама и у домаћем првенству и у АБА лиги. Имамо још пуно посла да одрадимо, али егал утакмица против једног од главних фаворита за освајање трофеја регионалног првака, гдје су пресудили детаљи, храбри пред наставак сезоне – рекао је Перинчић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:15