Željko Obradović / EPA-EFE-ANDREJ CUKIC
16/10/2024 u 10:24 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Obradović: Prezadovoljan sam kako smo odigrali

Trener Partizana istakao je i da se forma ekipe polako podiže

Prvoj ovosezonskoj pobjedi nakon dva poraza od Baskonije i Reala u Evroligi radovao se Partizan, koji je u grotlu "Arene" srušio Bajern (86:78).

Prvo poluvrijeme nošeni energijom sa tribina "crno-beli" su odlično odigrali, u nastavku je došlo do malog pada, ali pobjeda nije bila ugrožena, pa je trener Željko Obradović bio zadovoljan nakon meča.

- Ekipa igrala izvanredno i prezadovoljan sam kako smo odigrali - rekao јe Obradović na konferenciјi.

Istakao je i da se forma ekipe polako podiže.

- Ne bi bilo dobro da u ovom trenutku izgledamo kao da igramo tri godine zajedno. Dižemo se i igrači sve više shvataju kako želimo da igramo, pogotovo kako se utakmica priprema. Nemam sumnje da će ovo izgledati sve bolje. Kvalitet evroligaša je na velikom nivou i nijedan tim nije u nekoj specijalnoj formi. Svi je tražimo, svi se uigravaju i teže da budu sve bolji iz dana u dan.

Trener Partizana јe poručio da јe bilo potrebno da koristi što više igrača pošto ekipu već sjutra očekuјe novi meč u Evroligi protiv Makabiјa iz Tel Aviva u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Veoma јe bitna stvar minutaža. Za manje od 48 sati igramo protiv tima koјi јe dobio sa dva razlike Efes. Bitno јe bilo da koristimo što više igrača, јer i nama i njima slijedi dobra utakmica.

Rezultati na startu Evrolige za Obradovića nisu iznenađenje.

- Ne znam koga su ovi rezultati iznenadili. Mislim da niko sada niјe u speciјalno dobroј formi, stigao sam da pogledam dosta utakmica, јer šta bih drugo radio, ali mislim da se svi uigravaјu, kao i mi - kazao je Obradović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 10:24