Mihailo Pavićević / -FOTO: ABA LIGA
26/10/2024 u 12:50 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pavićević: Sve teže ćemo prodavati "kožu"

Mornar u nedjelju (18 sati) gost Spartaka

Pet utakmica u ABA ligi i pet poraza košarkaša Mornara.

Posebno boli posljednji protiv Borca, u duelu u kome su Barani dobili sami sebe.

Imali su sve u svojim rukama, ali su grešakam dozolili rivalu da izbori produžetak i na kraju slavi.

- Nekada je lakše izgubiti sa većom razlikom, nego na način na koji smo mi izgubili od Borca, ali nema kukanja, to je sport. To se dešava gotovo svake nedjelje u Evroligi i Evrokupu i zbog toga je košarka jedan od najzanimljivijih sportova. Nikada ne smiješ da slaviš prije nego što dobiješ utakmicu. Reako sam igračima da smo napravili greške iz kojih treba da učimo, ali idemo naprijed. To je pet kola od 30 koliko ih ima. Mnogo je bitno da je at,sfera dobra, da se dobro radi i da pokažemo napredak iz utakmice u utakmicu. Nadam se da će i toliko željena pobjeda uskoro doći - istakao je Mihailo Pavićević, trener Mornara.

Slijedu duel sa Spartakom u Subotici.

- Pred nama je zahtjevna utakmica protiv Spartaka, koji ima dobar tim. Kada imate budžet, napravite tim za pet dana. Oni su napravili kvalitetan tim, kako od domaćih tako i stranih igrača. Pokazali su igrama u prvim koliima, znamo šta nas čeka, moramo biti fokusirani svih 40 minuta da bi bili u igri da iznenadimo Spartak. Sada ćemo sve teže prodavati kožu, tokom čitave karijere sam optimista, tako će birti pred ovu i sve naredne utakmice - jasan je Pavićević. 

Lovro Buljević je optimistički raspoložen.

- Spatak je dobra ekipa, imaju igrače koji su igrali na najvišem nivou, i u Evropligi i Evrokupu. Igrači koji su osvajali ABA ligu. Znamo ih, spremo se, imamo šta da prikažemo. Protiv Cedevita Olimpije i Zvezde smo pokazali da možemo igrati i sa najjačima, Idemo u Suboticu da odigramo našu najbolju košarku. - zaključio je Buljević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 12:51