Mihailo Pavićević / -FOTO: ABA LIGA
01/10/2023 u 13:34 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pavićević: Utakmicu sa Partizanom je najlakše spremiti

Mornar gostuje "crno-belima" u ponedjeljak veče (19 sati)

Teži zadatak košarkaši Mornara nisu mogli da imaju na startu nove sezone ABA lige.

Gostuju aktuelnom šampionu Partizanu, koji je uz Crvenu zvezdu, i ove sezone favorit za osvajanje šampionskog prstena.

Suvišno je govoriti o tome ko je favorit u ovom meču.

Sa druge strane, Barani su daleko od željene igre, kasno su se okupili, a i meč kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona protiv Obradoira je to i dokazao. 

- Da budem iskren mi nismo uopšte razmišljali o Partizanu jer je to utakmica koju je najlakše spremiti, kao i svake sezone. Znamo koliko su kvalitetni, znamo da na klupi imaju najboljeg trenera u Evropi, Željka Obradovića. Mi smo, zbog kasnog početka priprema, još uvijek u fazi privikavanja i upoznavanja jedni na druge. Drago nam je što je voljom žrijeba baš nama pripala čast da otvorimo novu sezonu Partizana u ABA ligi - istakao je Mihailo Pavićević, trener Mornara.

Milić Starovlah je uz Nemanju Vranješa, Miliju Mikovića i Tea Volera iz ove ekipe Mornara imao prlliku da igra sa "crno-belima".  

- Voljom žrijeba namjestilo se da u prva dva kola igramo protiv dva velika favorita, Partizana i Budućnosti. Nama će te dvije utakmice dobro doći da se pripremimo za ono što nas očekuje u nastavku sezone, a to su direktni okršaji za opstanak u ABA ligi. Što se samog Partizana tiče, nemamo šta da izgubimo. Odlazimo na taj duel rasterećeni sa nadom da prikažemo što bolju igru - istakao je Starovlah. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 02:23