На крилима побједе над Асвелом чекају вјечити дерби / - фото: EUROLEAGUE.NET
13/11/2021 u 17:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радоњић: Иако је тек новембар, битно је да се добро одигра вјечити дерби

Стратег кошаркаша Црвене звезде пред недјељни меч са Партизаном подсјећа на убитачан ритам свог тима у АБА и Евролиги

На крилима побједе над Асвелом у Евролиги, кошаркаши Црвене звезде дочекују вјечити дерби, који је на програму у недјељу од 19 сати у дворани „Александар Николић” у оквиру осмог кола АБА лиге.

Шеф стручног штаба „црвено-белих” Дејан Радоњић, говорио је о значају утакмице са Партизаном.

Сви jако добро знамо шта носе утакмице Црвене звезде и Партизана. Вјечити дерби има своjу специфичност. Без обзира што jе тек почетак сезоне и што се у новембру не играjу наjважниjи мечеви, увијек jе битно добро играти против Партизана – рекао је Радоњић.

Партизан је у сриједу претрпио први пораз у сезони и дерби дочекује у незгоднијој ситуацији. Црногорски стручњак ипак напомиње да ће његовим изабраницима ово бити други у серији од осам тешких мечева које их очекују у распону од само осам дана.  

Партизан jе у овом тренутку без пораза и први jе на табели.  Дочекуjемо ову утакмицу у жестоком ритму и након велике потрошње портив Асвела. Више играча је изашло из утакмице са Французима са последицама. Покушали смо да искористимо вријеме између дуела на наjбољи могући начин да се опоравимо, будемо што спремниjи и одиграмо добар меч у недјељу – казао је Радоњић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 01:50