Potpisnici ugovora o sponzorstvu / -FOTO: KK PODGORICA
21/08/2023 u 16:28 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Sava osiguranje uz KK Podgorica

Crnogorski tim iz ABA2 lige dobio još jednog sponzora

Košarkaški klub Podgorica dobio je još jednog sponzora -,,Sava osiguranje" od danas biće uz crnogorskog predstavnika ABA2 lige.

Izvršni direktor Sava osiguranja Nebojša Šćekić i direktor Košarkaškog kluba Podgorica Zoran Vujičić, potpisali su ugovor o sponzorstvu. Sava osiguranje podržaće KK Podgorica na takmičenjima Crnogorske lige i regionalne ABA 2 lige.

-Sava osiguranje je društveno odgovorna kompanija i uvijek se trudimo da dio svog uspjeha i dio dobrog rezultata koje ostvarujemo na crnogorskom tržištu, podijelimo sa društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo mlade ambiciozne sportiste, koji svojim vrijednim radom i zalaganjima stvaraju pozitivan uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori -rekao je Nebojša Šćekić.

Direktor KK Podgorica, Zoran Vujičić, izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost za produženje saradnje sa Sava osiguranjem. Rekao je da već sada imaju formiran tim i da su u proteklom periodu dobili pojačanje uz nove članove. Istakao je da ugovor sa Sava osiguranjem predstavlja značajnu pomoć i da se nada da će ostvariti planirano.

Podgorica je, inače, redovni učesnik Crnogorske košarkaške lige i član regionalnog takmičenja ABA 2 lige. U prethodnoj takmičarskoj sezoni su bili na korak polufinala ABA2 lige i plasmana za najjače regionalno takmičenje, ABA 1 ligu, što bi bio istorijski uspjeh za ovaj klub. Želja i ambicija su zaista snažne i ove sezone, zbog čega su pripreme za predstojeću ABA 2 ligu već počele, a prvi meč ih očekuje 9. oktobra, protiv Sutjeske.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
28. septembar 2024 05:19