Суад Шеховић / - фото: КК Будућност
24/08/2021 u 21:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Правимо темеље за предстојећу сезону

– Играчи који су појачали тим, осим што су велики професионалци, одлични су момци, што је веома битно јер желимо квалитетну групу људи – казао је капитен Будућности

Суад Шеховић је познат као кошаркаш који у сваком мечу и на сваком тренингу даје све од себе.

Изузетак нису ни ове припреме Будућности на којима тридесетчетворогодишњи Бјелопољац даје примјер свима.

Наjважнији дио припрема jе пред нама. Сада нам jе битан и сваки дан и сваки тренинг да направимо темеље за предстоjећу сезону и да се кроз припремне утакмице спремимо и уиграмо – јасан је Шеховић.

Капитену се свиђа како је „посложен” нови тим „плавих”.

Екипа jе попуњена новим играчима, вратио се и нови-стари тренер Џикић. Понављам, морамо искористити период пред нама да будемо на оптималном нивоу када сезона почне.

Црногорски шампиони су стартовали са припремама претходног понедјељка и пред њима је дуг период напорног рада до почетка сезоне.

Већ другу недјељу смо у тренажном процесу. Краjем ове седмице почињу прве провjере и припремне утакмице. У следећих пар недјеља ћемо одиграти велики броj мечева. Контролни дуели ће нам помоћи да поправимо све што не буде добро, послужиће нам да се сви добро упознамо, уиграмо и направимо компетентну екипу jер нас очекуjе доста тешких утакмица, како у Еврокупу тако и у АБА лиги – рекао је Шеховић.

Пожртвовани бек се нада да ће се брзо опоравити болесни и повријеђени кошаркаши.

У наредном периоду очекуjемо и комплетирање екипе, што ће олакшати припреме. Играчи коjи су поjачали тим су добро познати на овим просторима и осим што су велики професионалци ради се о одличним момцима. То jе веома битно колико и њихов кошаркашки квалитет jер желимо да направимо квалитетну групу људи – поручио је на крају Шеховић који ће почети своју осму сезону у дресу Будућности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:22