Seminar obavezar / -FOTO: UKTCG
17/09/2024 u 18:53 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Seminar za košarkaške trenere 28. septembra

Stručni seminar će voditi Nenad Trunić, Dragan Gačević, Bojan Ljubojević, Bojan Bakić, Dženan Podbićanin i Radomir Vojinović

Seminar za košarkaške trenere održaće se 28. septembra u dvorani Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici. Po riječima sekretara Udruženja košarkaških trenera Crne Gore Nenada Miloševića, seminar je obavezan za sve trenere koji žele da obnove ili steknu trenersku licencu, od mini basketa do seniorskog nivoa takmičenja.

-U sklopu seminara biće predstavljena nova FIBA pravila, specifične situacije na terenu, kao i segmenti koji se tiču kondicione pripreme i individualnog i timskog rada. Poseban dio programa biće posvećen treninzima za mini basket. Obaveze prema Udruženju košarkaških trenera Crne Gore je 150 eura - 30 članarina i 120 kotizacija. Za sve trenere koji dolaze iz udaljenih područja Crne Gore obezbijeđen je ručak u Novom studentskom domu, rekao je Nenad Milošević.

Početak seminara je planiran za subotu u 9:30, a trajaće do 19:30. Stručni seminar će voditi Nenad Trunić, Dragan Gačević, Bojan Ljubojević, Bojan Bakić, Dženan Podbićanin i Radomir Vojinović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 19:03