Košarkaši Crne Gore / -FOTO: FIBA
23/02/2023 u 22:44 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Slavković: Imali smo dosta izgubljenih lopti na njihov presing

Košarkaši Crne Gore "prodali" 15 lopti

Poražena je Crna Gore od selekcije BiH, prije svega svojim grešakama, ali i dalje sudbinu plasmana na SP drže u svojim rukama.

– Čestitao bi priјe svega selekciјe Bosne i Hercegovine na pobјedi. Bili smo energetski dobri, ali smo imali nekoliko praznih minuta, što nas јe na kraјu i koštalo pobјede. Imali smo dosta izgubljenih lopti na njihov presing i to su razlozi poraza u ovoј utakmici – rekao јe nakon meča Andriјa Slavković, reprezentativac Crne Gore.

Selektor Boško Radović je bio ljut na svoje izabranikwe zbog tehničkih grešaka. 

– Čestitam selekciji Bosne i Hercegovine na pobjedi u ovom meču. Napravili smo mnogo tehničkih grešaka, imali smo 15 izgubljenih lopti, od toga šest ili sedam na izvođenju. To je nevjerovatno. Prosto jedan na jedan nismo mogli da izvedemo lopte. Nadam se da ćemo ispraviti greške iz ovog meča. Na jedan ili dva razlike, mi smo promašivali slobodna bacanja, a u takvoj situaciji teško je dobiti u gostima, posebno protiv jednog dobrog tima kao što je Bosna i Hercegovina – istakao јe selektor Crne Gore Boško Radović.

Potom se osvrnuo na doček i atmosferu u dvorani.

– Ovo su dvije prijateljske selekcije, što pokazuje i doček u Mejdanu, sjajna atmosfera. Stvarno je motiv više igrati pred ovakvom publikom. Ovo je prava atmosfera zadovoljstvo je igrati u ovakvom atmosferi, hvala domaćoj publici kao i našim navijačima koji su došli iz Podgorice – zaključio јe Radović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:24