Мајкл Џордан у Сплиту / - Принтскрин
22/08/2021 u 22:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Мајкл Џордан стигао јахтом на Јадран

Шестоструки НБА шампион и актуелни власник Шарлот Хорнетса укрцао се на јахту за коју се пише да је саграђена 2020. године, да је дугачка 95 метара и да има шест палуба

Легендарни кошаркаш Чикаго Булса и један од најбољих свих времена Мајкл Џордан стигао је у Сплит, а хрватски медији преносе да је по слијетању приватним авионом са сапутницима у три комбија отишао до града, гдје је изазвао одушевљење локалаца.

Шестоструки НБА шампион и актуелни власник Шарлот Хорнетса укрцао се на јахту за коју се пише да је саграђена 2020. године, да је дугачка 95 метара и да има шест палуба.

Џордан је и претходних година путовао Европом, па је тако прије неколико година посјетио и Венецију са супругом Ивет Пријето, са којом је у браку од 2013. и са којом има близнакиње рођене 2014.

Из првог брака са Хуанитом Ваној има троје деце, а недавно је постао и деда.

Када се добро одмори на Јадрану, Џордан ће 11. септембра сигурно бити у Нејсмитовој "Кући славних" у Спрингфилду (Масачусетс), гдје ће у тај "дом бесмртних" увести свог дугогодишњег саиграча, хрватску легенду Тонија Кукоча, са којим се дружи и врло често игра голф.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:19