Душко Вујошевић / - Фото: Твитер
02/01/2022 u 21:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вујошевић: Мишко Ражнатовић спријечио повратак Алекса Марића у Партизан у корист Звезде

Легендарни тренер КК Партизан Душко Вујошевић говорио је у подкасту "Партизан Хистерикал" о проблемима са којима се сусретао црно-бијели тим у вријеме његовог мандата

Вујошевић се посебно дотакао Ђорђа Гагића, бившег центра црно-бијелих, али и тога како је Алекс Марић спријечен да се врати у Партизан.

- Гагић jе напустио Партизан вођен интересима Црвене звезде, а да тога ниjе био свјестан. Отац од његове тадашње супруге радио jе у ваљевскоj кошарци, па jе и он уз многе тренере учествовао у разним консулатициjама. Црвена звезда jе на краjу звала Гагића знаjући да не смије да прихвати ту понуду.

Мало га jе таj позив дражио. Имали смо ми информациjе о неким састанцима у Ваљеву гдје jе и први човјек Црвене звезде учествовао и говорио му о понудама коjе по завршетку сезоне више нису постоjале од стране црвено-бијелих. Ђорђе због навиjача Партизана ниjе смио да прихвати њихову понуду. Одласком Гагића Партизан jе остао на jедном центру, па смо морали да доведемо Ђумића - истакао jе Вуjошевић.

- Током те сезоне Алекс Марић jе показивао интересовање да се врати у Партизан, али таj трансфер jе онемогућен преко Мишка Ражнатовића такође у интересу Звезде - завршио jе Дуле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:06