Sa treninga Vukova / -FOTO; DEJAN PANIć
29/08/2024 u 12:06 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Vukovi Zeta počeli pripreme, Lukačević najavio velike ambicije

Pripreme za novu takmičarsku sezonu prije par dana su počeli košarkaši Vukova Zeta

Pod komandom trenera Vlada Lukačevića, Vukovi su sa treninzima počeli na otvorenom terenu, ali će se već naredne sedmice preseliti u salu i nastaviti rad. Strateg člana Prve B lige Crne Gore rekao je za „Dan“ da njegova ekipa u novu sezonu ulazi sa velikim ambicijama.

-Pripreme smo počeli sa starim snagama od prosle sezone, uz povratnika Mladena Matanovića. Uz pomoć opštine na čelu sa predsjednikom Mihailom Asanovićem i predjednikom kluba Srđanom Radonjićem, u novu sezone ulazimo sa najvećim ambicijama, a to je da uđemo u Prvu A ligu. Klub će potrudi da nam omogući najbolje uslove na kojim bi nam pozavidjeli i mnogi klubovi iz višeg ranga. Radimo na dovođenju par pojačanja koja će nam dati mogućnost da ostavrimo naš cilj. Međutim, u ostvarenju toga imamo otežane uslove, jer je Košarkaški savez postavio nova pravila za igranje Prve B lige a to je sa devet igraca ispod 23 godine i samo 3 seniora. Jeste da mi imamo pet-šest mladih talentovanih igrača, ali to nije garancija da ćemo izboriti ulazak – rekao je Lukačević.

Lukačević je potom dodao da je zadovoljan uvodnim dijelom priprema.

-Za sada pripreme protiču u najboljem redu, uz akcent na fizičkoj spremi u kojem naš novi kondicioni trener Jole Knežević sprovodi podizanje nivoa spremnosti igrača. U septembru se nadamo kompletiranju ekipe i odigravanju što više utakmica, kao i održavanju Memorijalnog turnira u čast našeg bivšeg igrača Dušana Đuretića – istakao je Lukačević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. septembar 2024 11:13