Andrej Žakelj / -FOTO: KK BUDUćNOST VOLI
23/10/2024 u 22:13 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žakelj: Raspali smo se u trećoj četvrtini

Budućnost Voli poražena od Bahčešehira

Budućnost Voli nije uspjela da se oporavi poslije poraza od Crvene zvezde.

Poražena je od Bahčešehira, lošom igrom u nastavku meča.

- Čestitke Bahčešehiru na pobjedi, bili su bolji, posebno u drugom poluvremenu, kada smo se mi, posebno u trećoj četvrtini raspali, bili bez ideje, bez odbrane. Ima tu nešto i u umoru, ali ima i drugih stvari koje mi međusobno moramo da riješimo. Još jednom čestitam Bahčešehiru - istakao je Andrej Žakelj, trener Podgoričana. 

Loša treća četvrtina je odlučila pobjednika.

- Iskreno, mislim da smo imali igrača koji je bio raspoložen, morao sam da ga držim na klupi u trećoj četvrtini zbog ličnih grešaka i tu je stao napad. Drugačiji je dogovor u svlačionici tokom poluvremena, ulaz u treću četvrtinu je bio loš, ali posebno završnica tog dijela meča

Centri nisu bili na nivou večeras, dali su samo sedam poena.

- Ne samo centri, već i drugi igrači nisu bili na nivou. Možeš da imaš loš dan, to nije problem, mi smo tim, brine me pristup i ponašanje kod nekih igrača, a to su stvari koje mi moramo da riješimo. Centri nisu bili na nivou koji ja želim, ali vjerujem da će biti bolje u narednoj utakmici - zaključio je Žakelj.

Dejan Radonjić, trener gostiju, bio je zadovoljan zbog trijumfa.

- Prvo poluvrieme igrali sa dosta grešaka u odbrani, generalno nismo bili koncentrisani, pravili smo neke greške koje nisu smjele da nas se dešavaju. Budučnost je to korostila, Megi je ušao u seriju poena, što je okrenulo utakmkicu. Imali su sjajan procenat šuta za tri poena nakon 20 minuta, ali nismo bili daleko i pored problema sa faulovima, posebno sa Smitom. Sjajna defanziva u trećoj četvrtini, napraavili smo razliku koju smo kontrolisali odbranom. Značajna pobjeda za nas, a već sada okrećemo misli ka narednoj utakmici. Sjajna atmosfera je bila u "Morači", nekada nije bilo, ali ne bih to da komentarišem. Ne mislim na pobjedu već na druge stvari, o tome ne želim da pričami i nema potrebe za tim - istakao je Radonjić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. oktobar 2024 22:13