Флорентино Перез / - Фото: Твитер/Принтскрин
14/07/2021 u 19:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови скандал Флорентина Переза: Роналдо је идиот и болесник

Само дан након што је испливао разговор Флорентина Переза из 2006. гоидне у коме Раула Гонзалеса и Икера Касиљаса назива највећим преварама Реала, данас је у јавности освануоп још један скандалозан разговор предсједника Мадриђана

Овога пута лист "Ел Конфеденсијал" објавио је Перезов разговор из 2012. године, а главна тема су били Кристијано Роналдо и Жозе Мурињо.

"Кристијано Роналдо је луд. Он је идиот и болестан човјек. Помислите да је нормалан, а онда схватите да није јер нормалан човјек то не би радио. Он је човјек са великим егом, размажен је. Ради шта хоће", рекао је наводно Перес и потом наставио о Мурињу.

"Жорж Мендес не контролише Кристијана, баш као што не контролише ни Муриња. Нула утицаја. То су момци са озбиљним егом, обојица су размажени и не виде реалну слику јер су могли да зараде много више новца да су приступачнији. Њих двојица су ненормални јер говоримо о огромном новцу за права на фотографије. Такође, са лицима које имају и тим пркосним изразом да их нико не воли, публицитет је супротан."

Перез није имао лијепе ријечи ни о Роналдовом сународнику Фабију Коентрау.

"(Фабио) Коентрао је још један фудбалер без мозга. Реал Мадрид их је 'појео'. Коентраа је појео притисак. Он је с**ње играч", рекао је Перез.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 14:41