/ Пријем фудбалера Арсенал, фото: Општина Тиват
08/06/2021 u 18:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Општина Тиват уприличила приjем за ФК „Арсенал“

Честитам управи и играчима на срчаноj борби и доброj организациjи утакмице са „Петровцем“. Ми у локалноj управи смо поносни на то како сте се борили за боjе нашег града, рекао jе предсjедник општине Комненовић

Предсjедник општине Тиват Жељко Комненовић и предсjедник СО Тиват др Андриjа Петковић уприличили су приjем за представнике управе и играча Фудбалског клуба „Арсенал“ поводом недавно одигране баражне утакмице, у коjоj jе оваj клуб пропустио прилику да уђе у Прву црногорску фудбалску лигу.

„Честитам управи и играчима на срчаноj борби и доброj организациjи утакмице са „Петровцем“. Ми у локалноj управи смо поносни на то како сте се борили за боjе нашег града. „Арсенал“ ниjе само спорт, само привреда или само туризам – „Арсенал“ jе Тиват и Тиват jе прошле недjелjе показао да jе уз своj клуб, а локална управа ће пратити опредjелjење грађана и подржати далjе напоре клуба да уђу у Прву лигу“, рекао jе предсjедник општине.

Предсjедник СО Тиват похвалио jе све приказано на „спортском спектаклу, какав се не памти“ и навео да су му броjни спортски радници честитали, упркос поразу. Он jе изразио наду да ће „Арсенал“ у перспективи постати не само прволигаш већ и респектабилан европски клуб. „Показали сте да лjубав и желjа надмашуjу све друге параметре коjи можда и нису били на нашоj страни као што су финансиjе, организациjа, па и неспоран квалитет играча „Петровца““ – рекао jе др Петковић и посебно похвалио гест навиjача „Арсенала“ коjи су саосjећали са разочаренjем играча.

Риjечи хвале за „Арсенал“ имао jе и потпредсjедник општине Горан Божовић коjи jе констатовао да jе „Арсенал“ успио уjединити Тивћане. „Ми у локалноj управи и нова управа клуба схватили смо да jе клубу потребна болjа организациjа и стабилно финансиранjе како би се постизали резултати, па се надамо стратешком спонзору коjи би подржао далjе активности клуба на путу успjеха“, рекао jе Божовић.

Секретарка за друштвене дjелатности Борка Мршулjа напоменула jе да су „наjвећи терет изниjели играчи jер су у турбулентном периоду извоjевали шансу за улазак у Прву лигу“. „Ви сте морални побjедници“ – поручила jе Мршулjа.

Предсjедник Управног одбора ФК „Арсенал“ Деjан Кандић напоменуо jе да jе нова управа ту свега два мjесеца и да jе максимално посвећена оствариванjу добрих резултата. Он jе посебно истакао да на утакмици ниjе било инцидената, да jе сачувана безбjедност свих учесника ове спортске манифестациjе и да jе управа у таj аспект организциjе уложила велике напоре. Иво Радовановић, члан Управног одбора захвалио се на приjему и говорио о изазовима са коjима се клуб суочава. Током сусрета разговарало се и о будућим проjектима са цилjем далjег унапређенjа постоjеће инфраструктуре коjа jе нужна за далjи и болjи пласман.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 04:39